سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از محبوب ترینِ کارها نزد خداوند متعال، زیارت آرامگاه حسین علیه السلام است . [امام صادق علیه السلام]
 
شنبه 89 شهریور 20 , ساعت 11:0 عصر

بنام خدا

سالها پیش وقتی از یکی از کارشناسان علوم سیاسی دعوت شده به سازمان متبوع و محل کار خود سئوال کردم که چرا هنوز عده ای در کشور ما متمایل به حکومت سلطنتی هستند و با توجه به منسوخ شدن این نوع حکومت هنوز این عده از مردم خواستار وجود آن حاکمان در کشور هستند ؟

کارشناس مسائل سیاسی لبخندی نزدیک به نیشخند زد و گفت این یک مسئله ژنتیکی است که در بعضی از انسانهای ایرانی بروز و ظهور پیدا کرده . مردم ایران بعلت این که 2500 سال حکومت سلطنتی را تجربه کرده بودند به نوعی ذاتاً علاقه مند به سلطنت هستند و گویا هنوز نمی توانند هدیه ای که خداوند با دستان خمینی کبیر(ره) و شهداء به آنها هدیه کرده است درک کنند . هدیه ای که همانا جمهوری اسلامی ایران است که بالاترین مسئولین حکومتی نیز توسط انتخابات و رای مردم انتخاب می شوند .

در فاصله این چند روزی که از اعلام دانشگاه مبنی بر تغییرساختار تالارها می گذرد بیش از پیش بر این باورم که بعضی از مردم ما هنوز از نظر ژنتیکی با کار گروهی مشکل دارند و گلبول های خونشان بر اساس کار فردی در رگ هایشان جریان دارد.

گویا این عزیزان در طول مدت زندگیشان همیشه نظر خود را بردیگران حاکم کرده اند یا خود را محکوم به اطاعت از  نظر یک فرد دانسته اند و خرد جمعی را بر نتابیده اند .

پس از آن که کارشناس محترم فرهنگی طی نامه ای اعلام کردند که مقرر گردیده تا تالار های گفتگوی دانشجویان توسط کانون ها اداره شود و تالار های گذشته که توسط افراد اداره می شد و توسط افراد مباحث جدید در آن مطرح می شد و افراد بصورت خودسرانه بجای بحث و گفتگو به جنگ و مبارزه رسمی می پرداختند ، قفل و به حافظه بایگانی سپرده شود ، عده ای بعلت مشکل ژنتیکی که علاقه به فرد گرایی دارند توهم این موضوع بر آنها چیره شد که مدیریت تالار ها از دست یک فرد به دست فرد دیگری سپرده خواهد شد .

به صورت واضح ،توضیح پاراگراف بالا این می شود که دوستان دانشجوی ما گمان کردند که با تغییر ساختار تالار ها مدیریت تالار ها از استاد گرامی جناب اقای فقیه سبزواری به بنده یا فرد دیگری سپرده خواهد شد . که اگر این اتفاق بیافتد از همینجا باز هم به اشتباه دانشکده منتقد هستم . بنده معتقد هستم که تنها راه گذار از وضعیت فعلی تالارها این است که دانشکده به رشد و پرورش کار گروهی و ایجاد کانون ها و تشکل ها و بها دادن به خرد جمعی بپردازد و تالارها هم بعنوان یک ابزار در خدمت این گروه ها و کانون ها باشد . کانون هایی که قانون مند و با برنامه ای مشخص به فعالیت دانشجویی بپردازند

ابتدا این نکته حائز اهمیت است که وقتی در پست گذشته از اداره تالار به دست افراد گفتیم منظور تنها مدیریت جناب آقای فقیه نبود بلکه این موضوع مورد اشاره است که تالارهای گفتگو به سبک گذشته  توسط افراد که عضویت در هیچ کانونی ندارند و هیچ خرد جمعی پشت سر ندارند به ایجاد بحث می پرداخت و افراد نیز خودسرانه به انحراف بحث به سمت مسائل مورد علاقه خود می پرداختند .

اما در این مجال بهتر آن است که در مورد ساختار جدید تالار ها توضیحاتی ارائه شود .

درصورت اجرایی شدن این طرح دانشجویان دانشکده از هر گروه و طیف فکری هستند می توانند بصورت گروهی اقدام به ایجاد کانون ، تشکل و انجمن کنند و پس از نگارش اساس نامه کانون خود مطابق با آیین نامه وزارت علوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تصویب آن در شورای فرهنگی ، از بین دانشجویان این دانشکده یا دانش آموختگان آن عضو گیری کرده و به فعالیت در جهت توسعه اهداف و افکار کانون خود می پردازند .

اینجاست که کانون ها می توانند برای اجرای تبادل نظر بین دانشجویان و ثبت و ماندگاری آنها در جهت اهداف کانون از تالار گفتگو استفاده کنند .

مسئولیت مطالبی که در تالار ها به بحث گذاشته می شود با کانون مورد نظر است که بعلت تصمیم گیری گروهی ، مطمئناً تاثیر بسزایی بر رشد فرهنگی دانشجویان دارد .

در توضیحات بالا کاملا روشن است که مدیریت و هدایت تالار به دست فرد خاصی سپرده نمی شود



لیست کل یادداشت های این وبلاگ