سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از خرد تو را این باید که راه گمراهى‏ات را از راه رستگاریت ، نماید . [نهج البلاغه]
 
شنبه 89 خرداد 1 , ساعت 6:30 عصر

بنام خدا

در قسمت نظرات پست قبلی دوستی نظری را ثبت کرده بود که بنده را به نگاشتن مطلب جدیدی ، جهت روشن شدن اذهان واداشت
آن مطلب این بود :

با سلام وعرض ادب وتشکر از نوشته خوبتان- ضمن تایید کوتاه ومختصر بودن این نوشته ، ولی بنظرم مفید از نظر نتیجه گیری نبود.
نمی دانم منظور ساماندهی کانون ها وتشکل های قرانی است؟؟
شکل گیری تشکل قرانی جدیدی است؟؟
وضعیت فعالان این عرصه به مانند یاران قرانی - دارالقران وکانون قران غیر فعال موجود چیست؟؟
بنظرم پرداختن به این مباحث بهتر باعث روشن تر شدن موضوع بحث خواهدشد.در هر صورت از زحمت شما متشکرم
ضمن تشکر از مخاطبی که مطلب فوق را در آن پست درج کردند ،
ابتدا بهتر است تا حدودی علت راه اندازی این وبلاگ و فعالیتهای این جانب را برای شما بازگو کنم :
در ابتدای سال 89 از طرف دانشکده با بنده تماس گرفته شد و جناب اقای داودی کارشناس محترم فرهنگی  به بنده امر کردند که با واحد فرهنگی دانشکده همکاری داشته باشم و  امر  راه اندازی ،نظارت و پیگیری امور مربوط به کانون ها و تشکل ها و نشریات را بعهده بگیرم و می بایست فعالیت های خود را در تمامی گروه های دانشجویی من جمله همیار حدیث به حالت تعلیق درآورم با توجه به این مطلب عضویت در کانون ها و تشکل هایی که برای راه اندازی و نظارت و پیگیری انها به انجام وظیفه می پردازم منتفی است .
اما در مورد کانون قرآن ، به نظر مسئولین محترم دانشکده و اینجانب از جمله مهمترین کانون هایی که نیاز به تشکیل آن لازم دیده می شد ، کانون قرآن و عترت بود که بنا به دلائلی به تعطیلی انجامید و از طرفی علل وجود فعالیت های دانشجویی به شکل کانون ها و تشکل ها بصورت گروهی و قانون مند  در پست قبلی به عرض مخاطبان گرامی رسید .
فعالیتهای قرآنی که این دوست عزیز در نظر خود به آن اشاره کردند (یاران قرانی - دارالقران) همانند فعالیتهای دیگر دوستان در تالار به مدیریت یک یا دونفر از دانشجویان محترم پیگیری میشود که این فعالیتها به رغم زحمات زیادی که برای آن کشیده می شود از نظام و ضابطه تشکیلاتی و قانون مند بهره مند نیست و از اصول استاندارد فعالیتهای دانشجویی که با عضو گیری و برگزاری انتخابات و تشکیل شورای مدیریتی شکل می گیرد برخوردار نیست .
لذا بهترین راه برای عملیاتی کردن یک فعالیت قرآنی که مطابق با نظرات و خرد جمعی و گروهی عده کثیری از فعالان قرآنی انجام شود ، تشکیل کانون قرآن مطابق با قوانین و آیین نامه های موجود است .
 کانون قرآنی که در گذشته تشکیل شده بود به هر دلیلی  با تعطیلی روبرو شد ، بی توجهی دبیر آن به فعالیتهای کانون ، عدم توجه مسئولین به طرح های قرآنی اعضاء ، فعالیت متعدد اعضاء آن در تشکل های دیگر ، عدم حمایت دانشجویان از کانون ، حمایت نکردن اعضاء از کانون قرآن و تشکیل فعالیت های موازی  قرآنی از طرف افرادی که در شورای مرکزی کانون عضو بودند و بجای ترمیم اشکالات کانون به آن فعالیتهای موازی پرداختند و علل دیگر..... به هر دلیل یا دلائلی که بود به تعطیلی انجامید.
اما متاسفانه  این تعطیلی همزمان شد با عدم فعالیت واحد فرهنگی دانشکده و پیگیری امور کانون .اما بحمد الله با ورود آقای داودی و علاقه مندی ایشان به تشکیل تشکل ها و کانون های قانون مند دانشجویی که به فعالیت گروهی می پردازند این امید در دلها زنده شد که دانشکده میزبان فعالیتهای گروهی و نظام مند دانشجویی باشد و فعالیتهای فردی و سلیقه ای را به سمت فعالیت های گروهی سوق دهد .
لذا در پاسخ نهایی به آن دوست عزیز که نظر خود را ثبت کرده بودند باید بگویم هدف ما از این پیگیری ها فعالیت مجدد کانون قرآن و عترت است که ان شا الله با حمایت های همه جانبه دانشکده و ورود اعضاء و شورای مرکزی جدید روبرو خواهد شد.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ